Wilt u het hele jaar door alleen maar genieten van uw tuin zonder al teveel of zelfs helemaal geen onderhoud te verrichten? U bezit een eigen bedrijf en u heeft absoluut geen tijd om de bijbehorende tuin te onderhouden? Wij kunnen er voor zorgen dat uw tuin het hele jaar door er prachtig uitziet. Door regelmatig onderhoud met voor- en najaarsbeurten houden wij uw tuin in perfecte conditie. Voor onderhoudswerkzaamheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onderhoud voor particulieren

Onderhoud van tuinen in HeerenveenWeiland Hoveniers zorgt graag voor uw tuin. Variërend van enkel een voor- of najaarsbeurt, tot het complete onderhoud van uw tuin over het gehele seizoen. Het is allemaal mogelijk. U kunt daarbij denken aan snoeiwerkzaamheden, wekelijks maaien, schoonhouden van borders, chemisch reinigen van onkruid tussen bestratingen, het geven van meststoffen op de juiste tijd, het bestrijden van mollen, etc.

Een recente activiteit van ons, de winterhovenier, biedt u de mogelijk om tegen een gereduceerd tarief tijdens rustige wintermaanden snoei- en kapwerkzaamheden te laten verrichten.

Onderhoud voor bedrijven

Tuinonderhoud HeerenveenDe tuin rondom een bedrijfspand is het eerste aanzicht van een bedrijf en daarom ook mede het visitekaartje. Net als bij tuinen van particulieren, biedt Weiland Hoveniers ook voor bedrijfstuinen een compleet pakket aan onderhoudswerkzaamheden. Informeer gerust eens bij ons voor de mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.