U kunt Weiland Hoveniers ook inschakelen voor boomverzorging. Wij bieden u op dit gebied het snoeien van bomen tot het meter voor meter afbreken van bomen op lastig te bereiken plaatsen. Natuurlijk kunt u ook voor een persoonlijk advies bij ons terecht.

Snoeien

boomverzorging hovenier weilandElke boom heeft verzorging of onderhoud nodig. Snoeien van een boom doet bloeien en groeien, wat bijvoorbeeld de vruchtvorming bij fruitbomen weer bevordert. Leibomen moeten jaarlijks terug gesnoeid worden naar hun oorspronkelijke leivorm. Bomen kunnen soms voor overlast zorgen, wat vaak door opsnoeien kan worden verminderd. Ook hebben bomen begeleidingssnoei nodig tijdens de groei. Hierbij moet u denken aan probleemtakken die moeten worden verwijderd, zoals plakoksels, zuigers, dubbele toppen, veegtakken en natuurlijk moet het dode hout worden verwijderd. Deze begeleidingssnoei is noodzakelijk om de juiste vorm te behouden en eventuele problemen in de toekomst te voorkomen.
Mogelijk kunt u voor sommige werkzaamheden "de winterhovenier" inschakelen, dit biedt u extra voordelen. Neemt u voor het snoeien van bomen vrijblijvend contact met ons op.

Kappen

Het kappen van bomen is niet altijd een gemakkelijk karwei. Bomen die dicht tegen panden aan staan of op moeilijk bereikbare plaatsen, moeten zorgvuldig worden afgebroken. Dit houdt in dat wij de boom met beleid tak voor tak naar beneden halen. Weiland Hoveniers is erkend in het kappen van bomen, ongeacht de hoogte/dikte. Door gebruik te maken van klimtouwen, –gordels en veiligheidskleding beperken wij de risico’s, die deze werkzaamheden met zich mee brengen. Ook bieden wij de mogelijkheid het tak- en snoeiafval volledig te versnipperen, door middel van onze eigen snippereenheid.

Boomverzorging Weiland Hoveniers HeerenveenHeeft u een boom die erge schade heeft opgelopen door een hevige storm, en moet deze met spoed verwijderd of bijgesnoeid worden, neem dan rustig contact met ons op. Wanneer de noodzaak niet zo hoog is, dan is het misschien voor u het voordeligst om "de winterhovenier" in te schakelen. Ook hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.